1. Den kræver ikke nogen ismaskine;
2. Den er lavet på sukker og fløde;
3. Der kan tilsættes smag lige efter hvad man lyster.
Og så tager den 10 min at lave!
Hjemmelavet flødeis:
4 past. æggeblommer
100 g sukker
1/2 tsk vaniliesukker
1/4 ltr. fløde
Pisk æggeblommer, sukker og vanillie indtil din håndmixer ikke gider mere, eller æggesnapsen er mere hvid end gul. Pisk fløden til den er blød og luftig (Ikke smør-agtig!). VEND fløden i æggesnapsen og tilsæt ønsket smag. Stil isen i fryseren i min. 6 timer og værsgo at spise!
Denne opskrift har ikke nogen sjove ideer med at der skal røres i massen hver ½ time indtil det er frossen, og man får stadig en lækker, cremet is uden iskrystaller.
Banana-split og lakrids-is |
Jeg har indtil videre smagt med salt-lakridssirup fra Johan Bülow, tobleronechokolade, banan/chokolade og cookie dough. Lakrids er en sikker vinder hos mig og kæresten er helt vild med cookie dough-isen.
Lakrids: 2 tsk lakridssirup røres i. Få omrøringer for at få "åre" af lakrids eller mange for ens smag igennem hele isen.
Banana-split: 1 banan moses og røres sammen med nutella og røres i ismassen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar