lørdag den 20. oktober 2012

Medaljer og Marcipanstang

Efter at have set en masse af Mette Blomsterberg udsendelser, måtte jeg lave noget af det. Kæresten havde været tvangsindlagt til nogle af afsnittene og han forelskede sig i medaljer med flødeskum, vaniliecreme og marmelade.

Opskriften kan findes her og kræver lidt tid og planlægning, men er også det hele værd. Hjemmelavet vaniliecreme og mørdejsbunde... Mmmm.


I samme uge som medaljerne blev planlagt, havde jeg en umådelig lyst til at lave noget med marcipan. Det blev til en god gammeldags marcipanstang med gærdej, vaniliecreme og revet marcipan. Den smager helt fantastisk når den lige er kommet ud af ovnen og stadig lun, men kan godt blive lidt tør efter et par dage, da gærdejen suger vaniliecremen.

Da marcipanstangen kom ud af ovnen, blev det hele anrettet og så tog vi til eftermiddagskaffe hos venner. Så er man mere end velkommen når man står med sådan en portion :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar